Cast & Crew

thulasi-bw

Thulasi

Thulasi (født 1986) er hovedpersonen i “Light Fly, Fly High”. Hun bor i Chennai, sør-øst i India. Som dalit, som vil si at hun er født kasteløs, er det forventet at hun skal akseptere sin posisjon. Hele livet har hun vært annerledes. Uvillig til å gå med sari, klipper håret og hun vil ikke la seg bli giftet bort. Hun har viet livet til boksing og til å sloss for frihet, rettferdighet og likhet.

Som 16 åring forlot Thulasi sine biologiske foreldre, bodde på ulike hostell, før hun møtte Helenma og hennes familie som inviterte henne til å bo hos dem.


Beathe

Beathe Hofseth

Beathe (f.1977) er produsent og regissør i Fri Film.

Hun er utdannet dokumentarfilmregissør fra Høgskulen i Volda og fra Film og TV-Akademiet (NISS) i Oslo.

Siden 2002 har hun laget dokumentarfilmer vist på TV2, NRK og på festivaler.

Først og fremst jobber Beathe uavhengig, men hun har også hatt engasjement som producer og videojournalist i NRKs barne- og ungdomsavdeling og i faktaavdelingen. I tillegg holder hun filmkurs gjennom Den Kulturelle Skolesekken og jobber med casting til reklame- og spillefilmer.


Susann Østigaard

Susann Østigaard

Susann (f.1976) er produsent og regissør i Fri Film.

Hun er utdannet fotograf fra Høgskolen i Lillehammer og dokumentarfilmregissør fra Høgskulen i Volda.

Siden 2002 har hun jobbet som fjernsynsfotograf for NRK og TV2, regissert flere dokumentarfilmer og jobbet med casting til spillefilmer og reklamefilmer.


Siv-Lamark

Siv Lamark

Siv Lamark, (født 1978) er en filmredigerer uteksaminert fra London University of Art. Hun har jobbet som dokumentar- og tvredigerer i London siden 2006, og hun har redigert prisvinnende dokumentarer for både BBC og Channel 4. Hun har også undervist studenter i dokumentarfilm redigering i London og Polen.


Helle-Faber

Helle Faber

Helle Faber (Produsent) er grunnlegger av det danske produksjonsselskapet Made In Copenhagen. Hun har produsert et stort antall dokumentarfilmer for det internasjonale markedet, blant dem den prisbelønnede filmen Putin´s Kiss (2011), Dark side of Chocolate (2010), Shanghai Space (2009) og Enemies of Happiness (2006), som mottok the Silver Wolf Award på IDFA 2006, World Cinema Prize på Sundance film festival i 2007 og Cinema for Peace i Berlin 2008. Faber gikk ut fra The Danish school of Journalism i 1991.